bousis_vaftisi_xr

 Υπό την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η διπλή βάφτιση των παιδιών του γκέι ζευγαριού Ευάγγελου Μπούση και Πίτερ Ντούντα, στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr η βάπτιση πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Γλυφάδας Αντωνίου. Σ΄ εκείνον απευθύνθηκε πρώτα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, ώστε να τον ενημερώσει για την παρουσία του στην τελετή, την οποία είχε προγραμματίσει εδώ και λίγο καιρό η ομογενειακή οικογένεια Μπούση (όπως ανέφερε) γνωστή στην Αμερική, αλλά και στα νότια προάστια.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο με την οικογένεια Μπούση και συγκεκριμένα την μητέρα του Ευάγγελου, Ελένη Μπούση, τους ενώνει εδώ και χρόνια μια δυνατή και ειλικρινή φιλία. Ο ίδιος μάλιστα γνώριζε από κοντά τον ηθοποιό και παραγωγό Ευάγγελο Μπούση και τον σχεδιαστή μόδας Πίτερ Ντούντας αλλά και την επιθυμία τους να βαπτίσουν τα δυο τους παιδιά Αλέξιο και Ελένη, που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

bousis_in__5_
Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης με τις νονές
Για την συγκεκριμένη ημέρα οι δυο πατεράδες, που γνωρίστηκαν πριν από 8 χρόνια περίπου σ ένα πάρτι γενεθλίων, ήθελαν να έχουν κοντά τους μόνο τις οικογένειες τους, αλλά και κάποιους από τους φίλους τους, που τους ενθάρρυναν από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.
bousis_in__4_
Ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας με τους νονούς
bousis_in__3_
Η Ελένη και ο Δημήτρης Μπούσης μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους
Άλλωστε όπως έχουν παραδεχτεί και οι δυο, ένας από τους λόγους που αποφάσισαν να ενωθούν αλλά και να συνεχίσουν σαν οικογένεια την κοινή τους ζωή, ήταν το γεγονός πως από την αρχή της σχέσης τους είχαν συμφωνήσει πως θα κάνουν τα πάντα ώστε να αποκτήσουν παιδιά. Έτσι μετά από σκέψη και προσπάθειες κατέληξαν πως οι παρένθετες μητέρες ήταν για την δική τους περίπτωση η καλύτερη λύση.

bousiss
Το δώρο της βάφτισης


Τα παιδιά έχουν μεταξύ τους μικρή διαφορά ηλικίας. Πρώτος γεννήθηκε ο Αλέξιος – Πέτρος τον Ιουνίου του 2021 με το ζευγάρι να ζει από τότε σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό του όνειρο. Λίγους μήνες μετά η οικογένεια μεγάλωσε καθώς ο Αλέξιος απέκτησε μια αδελφούλα την Ελένη, που πήρε τo όνομα της από την αγαπημένη μητέρα του Ευάγγελου Μπούση.
bousis_in__6_
Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας, το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη και η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου


Τόσο οι γονείς του Ευάγγελου, Ελένη και Δημήτρης Μπούσης όσο και τα αδέλφια του Μιχάλης, Βερόνικα και Γιώργος όχι μόνο ήταν κοντά του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της δικής του οικογένειας στην βάπτιση των δυο παιδιών του αλλά τρέφουν μεγάλη αγάπη και για το Πίτερ Ντούντας που κάνει τα πάντα για την ευτυχία του δικού τους παιδιού.

Άλλωστε από την εποχή που ενώθηκαν, οι δυο του έχουν γίνει κι ένα δυνατό δίδυμο για τον χώρο της μόδας, με πολλές διάσημες, όπως τις Μισέλ Ομπάμα, Μπιγιονσέ, Κιμ Καρντάσιαν, Ριάνα, Χάιντι Κλουμ να έχουν επιλέξει κομμάτια Dundas για τις εμφανίσεις τους.

bousis_in__7_
Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας και η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη Μπούση
Με οκτώ νονούς και νονές

Εντύπωση στην βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, προκάλεσε το γεγονός πως και οι δυο έχουν από τέσσερις νονούς ο κάθε ένας. Ανάμεσα σ εκείνους που βάφτισαν τον Αλέξιο ο μικρότερος αδελφός του Ευάγγελου Μπούση Γιώργος, ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2015 βρισκόταν στην 4η θέση της λίστας «30 under 30» στον τομέα Τεχνολογία Κατανάλωση ως ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Raise. Από την άλλη την μικρή Ελένη βάπτισαν η χρυσή κληρονόμος και κόρη του Φίλιππου Νιάρχου Ευγενία, το διάσημο τοπ μόντελ Μπιάνκα Μπραντολίνη και δυο ακόμη φίλες του ζευγαριού.

Την διακόσμηση τόσο στην εκκλησία όσο και στο Four season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου διοργανώθηκε η δεξίωση με την Άννα Βίσση να δίνει παλμό και κέφι με τις επιτυχίες της μέχρι το πρωί, είχε αναλάβει η Τόνια Ανδρονίκου με την ομάδα της. Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μπούσης με ανάρτηση του στο Instagram επί έξι μήνες δούλευαν ώστε τα πάντα να είναι τέλεια. Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών του, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους του χριστιανικές ξύλινες εικόνες με την Αγία Ελένη και τον Όσιο Αλέξιο.

bousis_in__8_
Ο Ευάγγελος Μπούσης με τη Βίκυ Καγιά

Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, η καλή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η γιατρός Βίκυ Βλαχώνη, το σούπερ μόντελ Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, η Κατερίνα Εμπειρίκου, ο Χρύσανθος Πανάς.
bousis_in__1_
Η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη Μπούση

Bousis family

Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων «Cermak Fresh Market» που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα «Cermak Fresh Market» ιδρύθηκαν από τον πατριάρχη της οικογένειας Δημήτρη Μπούση και εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Η εταιρία έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, τους Μπακς. Η μητέρας του Ελένη Μπούση είναι γνωστή και ως «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου» καθώς κάθε χρόνο διοργανώνει στην πόλη μια μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος το οποίο ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.