Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε εσάς και τα παιδιά σας στη μεγάλη οικογένεια τoυ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” του Δήμου Διονύσου και ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Με το παρόν θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε ότι για το έτος 2022-2023 αποφασίσαμε να συστήσουμε Ομάδες Ενδυνάμωσης Γονέων. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γονείς όλων των παιδιών τα οποία είναι εγγεγραμμένα στους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς, με συμμετοχή ενός γονέα ανά οικογένεια.

Η παροχή αυτή συνάδει απόλυτα με τον σκοπό του οργανισμού μας ο οποίος είναι η «εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου Διονύσου».

Στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας σάς παρακαλούμε να εκφράσετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά στη θεματολογία και το χρόνο που θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των Ομάδων Ενδυνάμωσης Γονέων.

Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, επιστρέψτε το στην Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού στον οποίο το παιδί σας φιλοξενείται μέχρι τη Δευτέρα 3/10/2022.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.