Θερμό επεισόδιο, που αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές, είχαν τα μέλη δύο οικογενειών σε χωριό των Χανίων και δεν δίστασαν να τραβήξουν τα όπλα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 36χρονος και ένας 65χρονος που βρίσκονταν σε καφενείο σε χωριό του Αποκόρωνα είχαν μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο πρώτος να χτυπήσει τον δεύτερο.

Στο σημείο του συμβάντος έφτασε ο γιος του 65χρονου που, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αντάλλαξε πυροβολισμούς με τον 36χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 36χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.

Ο 26χρονος γιος που αρχικά διέφυγε της σύλληψης παραδόθηκε το πρωί στην αστυνομία και αντιμετωπίζει, όπως και ο 36χρονος, την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Χαρακτηριστικό της έντασης του επεισοδίου είναι το γεγονός ότι από το σημείο του συμβάντος οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν 17 κάλυκες και ένα πλήρες φυσίγγιο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 65χρονου τον οποίο και συνέλαβαν με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα δίκαννο ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.