Είναι μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες, και το τελευταίο διάστημα φέρεται να είναι ζευγάρι με γνωστό Κύπριο αφού πολλά μάτια τους βλέπουν μαζί


Η είδηση ότι η Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Παππά και ο Κύπριος επιχειρηματίας Χάρης Σταματίου τα έχουν ξαναβρεί μετά τον πολύμηνο χωρισμό τους φαίνεται να επιβεβαιώνεται.
Συγκεκριμένα το ζευγάρι έβαλε τέλος στην σχέση τους το 2012 αλλά πριν από λίγες μέρες τους είδαμε να διασκεδάζουν  μαζί σε τρυφερά ενσταντανέ. Μετά από αυτή την εμφάνιση τους που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν στα social media τους νέες κοινές φωτογραφίες τους που κάνουν διακοπές στην Μύκονο.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας βέβαια την αποκαλεί ως την καλύτερη του φίλη.
Ζευγάρι και πάλι φαίνεται πως είναι η Χριστίνα Παππά και ο Χάρης Σταματίου, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους.
Η σχέση τους είχε κρατήσει μόλις έξι μήνες, ενώ η ηθοποιός είχε μιλήσει τον Ιανουάριο του 2012 για τον χωρισμό της με τον Κύπριο επιχειρηματία: «Χωρίσαμε πριν από έναν μήνα και μετά έφυγα για Νέα Υόρκη. Έχουμε να μιλήσουμε από τότε. Δεν το κρύβω όμως, αρκετές φορές μου λείπει... Απλά μας τελείωσε.
Δεν θέλει όμως και πολύ για να χωρίσεις. Δεν συνέβη κάτι ανάμεσα μας. Αντίθετα μάλιστα γιατί τον Χάρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ» είχε δηλώσει. Σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο, περισσότερο από τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον επιχειρηματία.
undefined

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.