Μετά από 5 χρόνια σχέσης, Κοκκίνου-Μπόγρης δεν κρύβονται πια. Το γλυκό φιλί για τα γενέθλιά της μπροστά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ξεσήκωσε φήμες.


Τα γενέθλια της Έλλης Κοκκίνου ήταν ο λόγος που μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου αντάλλαξε ένα γλυκό φιλί με τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη.
Ο μπασκετμπολίστας που είναι 19 χρόνια μικρότερος από την τραγουδίστρια, η οποία συμπλήρωσε τα 45 της στις 24 Ιουλίου, αποδείχθηκε ότι είναι ο άνθρωπός της. Οι "Κασσάνδρες" του καλλιτεχνικού χώρου στην αρχή αυτής της σχέσης έβλεπαν γρήγορο χωρισμό, αλλά ποτέ δεν συνέβη, Βέβαια, δεν έχουν λείψει και τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους χωρίζουν και .. αποκαλύπτουν σύννεφα, που ως δια μαγείας εξαφανίζονται μετά από λίγες εβδομάδες και τρία τέσσερα δημοσιεύματα αργότερα. 

Έντεκα μήνες μετά το διαζύγιο Κοκκίνου-Βασιλειάδη, η Έλλη άνοιξε νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή με τον τότε 21χρονο αθλητή, που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Έλλη είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίκτες. Πριν από τον αγώνα των Ελλήνων, ο πανύψηλος (2,10μ.) σέντερ σηκώθηκε και χόρεψε την ώρα που τραγουδούσε εκείνη. Ο αθλητής στάθηκε όρθιος, άνοιξε διάλογο μαζί της, της έστελνε φιλιά και έκλεψε την παράσταση πριν από το ματς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Γιώργος Μπόγρης έκανε στε­νό «μαρκάρισμα» στην Έλλη κι ενώ εκείνη αρνήθηκε αρνούνταν αρχικά, τελικά δεν αντιστάθηκε.
Οι δυο τους μετράνε 5 χρόνια μαζί, ικανός καιρός για να μοιραστούν όσα νιώθουν δημόσια.
Τα γενέθλιά της και η έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες και οι φίλοι της, ανάμεσά τους η Δέσποινα Καμπούρη και η Σίσσυ Χρηστίδου, έβαλε σε σκέψη πολλούς, κάνοντάς του να αναρωτιούνται μήπως ήρθε η ώρα το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.