Νέα συγκέντρωση πραγματοποιείται στο Σύνταγμα από τους «Μένουμε Ευρώπη» το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουλίου.


Στη σελίδα τους στο Facebook οι επικεφαλής της κίνησης απηύθυναν πρόσκληση, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά, «Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε».

Οι διοργανωτές καλούν στη συγκέντρωση όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί. Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά. Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε. Ελλάδα, Ευρώπη, Δημοκρατία», τονίζουν ακόμη.

Σημειώνεται πως μετά την αποψινή εκδήλωση ξεκινάει η νυχθημερόν διαμαρτυρία εν αναμονή της συμφωνίας. Οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας έχουν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης.

Την ίδια ώρα μέλη αναρχικών οργανώσεων πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια. Οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν στην υπογραφή νέας συμφωνίας με τους εταίρους και με ανακοινώσεις τους τονίζουν ότι ο εργαζόμενος έδωσε ένα ηχηρό «όχι» στις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της βίαιης φτωχοποίησης με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.