Την ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να ψηφίζουν κατά περίπτωση τα νομοσχέδια που εκπορεύονται από τη συμφωνία που υπέγραψε ο πρωθυπουργός στιε Βρυξέλλες, ανακοίνωσε ο πρόεδρός τους και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.


«Αυτό που έγινε στην Ευρώπη ήταν ένα πραξικόπημα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο που ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε γίνει δεκτό στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών», δήλωσε ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα. Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να βγάλουν μια κυβέρνηση που δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα. Η κυβέρνηση έχει την εντολή του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο κύριος Καμμένος.

Τόνισε δε ότι «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση. Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει». «Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι όπου θέλουν στη δημοκρατία να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο».

Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού είναι αυτό που θέλουν αυτοί που κάνουν το πραξικόποημα στην Ελλάδα. Σε μισή ώρα στην ΕΣΗΕΑ θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο δημοσιογράφων και καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίππη προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων.

Ο Τέρενς Κουίκ σε συνεννόηση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα αναλάβει τον τομέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα υπουργεία. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα

Λίγο αργότερα διευκρινίστηκε ότι οι βουλευτέςτων ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα της αυριανής συνεδρίασης με τον ΦΠΑ και δεν ψηφίζουν τα προαπαιτούμενα της επόμενης Τετάρτης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.