«Εξαφανίστηκε» το κλειδί του δωματίου με τα ιστορικά κειμήλια - Η απάντηση της Ζωής 


Θέμα έχει προκύψει με το γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» και όπως μετέδωσε το Mega, η κα Κωνσταντοπούλου έχει «καπαρώσει» στο 2ο όροφο του κοινοβουλίου ένα μεγάλο γραφείο που ανήκε στη Βιβλιοθήκη της Βουλής και έχει θέα στον Εθνικό Κήπο. 

Ωστόσο, η κα Κωνσταντοπούλου είχε εκδιώξει από το κοινοβούλιο όλους τους πρώην προέδρους οι οποίοι δεν είχαν εκλεγεί βουλευτές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ίδια έσπευσε να «καπαρώσει» το συγκεκριμένο γραφείο, σίγουρη ότι θα εκλεγεί βουλευτής. Όμως από τη στιγμή που δεν εξελέγη θα πρέπει να τηρήσει την απόφαση της ίδιας και να εγκαταλείψει το γραφείο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα μόνο τυχαίο γραφείο δεν είναι το συγκεκριμένο… 

Υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης της Βουλής έστειλαν επιστολή την 1η Σεπτεμβρίου προς το γ.γ. της Βουλής, ότι τη Δευτέρα 24/8 επιχείρησαν να ανοίξουν το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης και δεν υπήρχε κλειδί. Το γραφείο αυτό έχει εξαιρετικά σημαντικά κειμήλια, μεταξύ των οποίων και το ασημένιο ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το βράδυ της 24/7. 

Οι υπάλληλοι ζητούσαν στην επιστολή να τους δοθούν τα κλειδιά και να ανοίξει το γραφείο. Λένε μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που το γραφείο παραμένει κλειστό και δεν γνωρίζουν ούτε ποιος έχει τα κλειδιά, ούτε γιατί είναι κλειδωμένο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επρόκειτο για το γραφείο που είχε επιλέξει να κρατήσει η κα Κωνσταντοπούλου. 

Η ίδια, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές, γράφοντας στο Twitter: «Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι "η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο". Ψέμα». 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.