Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις της ότι οι μεταναστευτικές ροές αυξήθηκαν έπειτα από την παραίτηση της κυβέρνησης και πως τα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες έδωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλόπουλου.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real FM, είπε: 

"Γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν, νομίζω, δεν είναι ότι ανάβω εγώ προεκλογικές "φωτιές”. Επανειλημμένως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αναφερθεί σε αυτούς τους επιτήδειους που στα νησιά πλουτίζουν και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και το ξέρουν και οι νησιώτες, απλώς, το είπα εγώ μέσα σε μια συνέντευξη 1,5 ώρας, όπου απομόνωσαν πάλι το σχετικό απόσπασμα. 

Οι δημοσιογράφοι που με ρώτησαν παρουσίασαν έναν τιμοκατάλογο, τον οποίο κυκλοφορούν οι ΜΚΟ στα νησιά, όπου έλεγαν ότι το νερό, το μικρό το μπουκαλάκι, πωλείται 3 ευρώ, ότι το ξενοδοχείο των 20 ευρώ νοικιάζεται στους πρόσφυγες προς 100 ή 150 ευρώ, ότι παίρνουν για τα κινητά, για να τα φορτίσουν, 5 ευρώ κλπ.

Αφού διάβασαν τον τιμοκατάλογο, μού ζήτησαν το σχόλιο. Εκεί είπα ότι έχω απεριόριστη εκτίμηση για τους νησιώτες για την ανοχή και την υπομονή τους όλους αυτούς τους μήνες που δέχονται αυτόν τον τεράστιο αριθμό προσφύγων και έκανα και το σχετικό σχόλιο.

Έγινε, όμως, η συγκεκριμένη απομόνωση, εγώ το έχω ακούσει και από τα ΜΜΕ αυτό. Απλώς, πάντα, όταν μιλάω εγώ, οι ειδήσεις αποκτούν μία ιδιαίτερη υπόσταση και αναρωτιέμαι".

"Δεν καταλαβαίνω γιατί ό,τι λέω εγώ πρέπει να απομονώνεται"

Στο ερώτημα πώς το εξηγεί αυτό, η υποψήφια βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

"Στο πρόσωπό μου θέλουν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική πολιτική, γι’ αυτό έγραψα και στη σχετική μου δήλωση ότι κάποιοι εκτελούν συμβόλαια "πολιτικού bullying”, γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί ό,τι λέω εγώ πρέπει να απομονώνεται"
Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.