Αποδέχτηκε την πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να είναι παρών στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος επικοινώνησε με τον συνυποψήφιό του.Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, δέχτηκε την πρόσκληση του συνυποψηφίου του, καλώντας τον, μάλιστα να ορίσει και ημερομηνία συνεδρίασης της Κ.Ο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, είχαν τον εξής διάλογο:

Απ. Τζιτζικώστας: Βαγγέλη, καλησπέρα. Πολύ καλή η πρότασή σου για να συζητήσουμε όλοι μαζί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι πράγματι πολύ κρίσιμη η κατάσταση και πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεσή σου ακόμα και σήμερα το βράδυ να έρθω στη διευρυμένη σύσκεψη, ή αύριο, ή όποτε μου πεις για ΚΟ. Σήμερα, κλείσαμε στόματα σε όσους αμφισβητούν την ενότητα της ΝΔ.

Βαγγέλης Μεϊμαρακης: Απόστολε, σε ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να πάμε. Θα σε ενημερώσω ανάλογα και με τις εξελίξεις για την ΚΟ.

Ο κ. Τζιτζικώστας, παράλληλα, είπε «ναι» στον θεματικό διάλογο των υποψηφίων, προτείνοντας πέντε θεματικές συνδιασκέψεις, με δήλωσή του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.