Το αντρικό στιλ έχει κάποια συγκεκριμένα «μονοπάτια» επιτυχίας, τα οποία δεν αλλάζουν στην πάροδο των ετών. Υπάρχουν επτά μυστικά, τα οποία εγγυώνται πως δεν θα βγείτε... εκτεθειμένοι από το σπίτι.
1.To φαρδύ δερμάτινο μπουφάν
Ανεξάρτητα με τον τύπο σώματος που διαθέτετε, ένα φαρδύ δερμάτινο μπουφάν θα χαλάσει εντελώς την εικόνα σας, όπως και αν το ταιριάξετε.

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο είναι να δοκιμάσετε ένα μικρότερο σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην νιώθετε καθόλου άνετα φορώντας το. Το αμέσως επόμενο είναι το κατάλληλο για εσάς.
2. Το τζιν
Το λάθος συνήθως εντοπίζεται στα ψηλοκάβαλα και έχουν μια ενιαία γραμμή από την αρχή έως το τέλος.
Αποκτήστε ένα τζιν, το οποίο κουμπώνει σχεδόν στο ύψος της κοιλιάς και όχι του στομαχιού ενώ η γραμμή του ακολουθεί αυτή των ποδιών σας.
3. H «φθηνή» γραβάτα
Ενα από τα ελάχιστα αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει ο άνδρας είναι η γραβάτα. Η εικόνα μιας «φθηνής» γραβάτας μπορεί να καταστρέψει όλο το outfit.
H επιλογή μιας γραβάτας από μετάξι, η οποία θα έχει το κατάλληλο μάκρος. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να φτάνει μέχρι το κούμπωμα του παντελονιού.
4. To μάκρος στο παντελόνι
Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες άντρες είναι που αφήνουν το πατζάκι του παντελονιού να «διπλώνει» πάνω από το παπούτσι.
Ζητήστε από το ράφτη σας το εξής: Το παντελόνι να ακουμπάει ίσα-ίσα στο ξεκίνημα του παπουτσιού.
5. Ο γιακάς του πουκαμίσου
Συνήθως οι άντρες επιλέγουν πουκάμισο ανάλογα με το χρωματισμό του ή τα σχέδιά του, αδιαφορώντας για το πως κάθετε ο γιακάς πάνω τους.
Επιλέξτε γιακά, ο οποίος μπορεί να σταθεί όρθιος ακόμη και αν δεν φορέσετε γραβάτα. Το σωστό κολάρο τονίζει σωστά το πρόσωπό σας.
6. Η ζώνη
Μια κακή ζώνη μπορεί να χαλάσει την εικόνα και του πιο όμορφου παντελονιού.
Επιλέξτε μια κλασική δερμάτινη ζώνη και κυρίως προσέξτε το μάκρος της.
7. Το κοστούμι
Ενα κοστούμι, το οποίο δεν είναι στο μέγεθός σας θα σας κάνει να φαίνεστε το λιγότερο «ξένος» μέσα σε αυτό.
Ισχύει ότι και στο δερμάτινο μπουφάν. Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος, δοκιμάστε πάντα ενα μικρότερο, μέσα στο οποίο θα νιώθετε τελείως άβολα.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.