Ο Δήμος της Αίγινας πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά..


Ο λόγος απλός αλλά συνάμα και σύνθετος.Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Δημοτικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Αίγινας κάνοντας  αλλεπάλληλες επικοινωνίες με ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν την παιδεία μας, που σε κεντρικό επίπεδο καταρρέει μερίμνησε για την καλύτερη φιλοξενία των καθηγητών και για την ομαλότερη εξέλιξη όσον αφορά τις εκπαιδευτικές ώρες,ώστε  να μην χαθεί ούτε μία για τα παιδιά της Αίγινας. 

Λόγω του γεγονότος της απεργίας των επιβατηγών πλοίων , η επιτροπή Παιδείας του δήμου Αίγινας μερίμνησε  για την εύρεση καταλυμάτων  για τους εκπαιδευτικούς, σε λογικό κόστος, για το χρονικό διάστημα από 2/11/2015 έως 3/11/2015 όπου θα υλοποιηθεί η απεργία των πλοίων.
       Επίσης καταφέραμε να έχουμε 12 γεύματα δωρεάν προσφορά από το εστιατόριο “Δρομάκι”   στους εκπαιδευτικούς που θα διαμείνουν στην Αίγινα λόγω της απεργίας των πλοίων. Τα γεύματα αυτά θα δοθούν μόνο τις μεσημεριανές ώρες.
    Γίνονται προσπάθειες να υπάρξουν και άλλες χορηγίες γευμάτων που αφορούν το βραδινό γεύμα.
     Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να βοηθήσουμε από μεριάς μας τους εκπαιδευτικούς να μην αναγκαστούν να κάνουν χρήση  της κανονικής τους άδειας και να επιτελέσουν όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα,  το εκπαιδευτικό τους έργο και να μην χαθούν διδακτικές ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Οικονόμου Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.