Για φακελάκι συνελήφθη γυναικολόγος στο Θριάσιο ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής στο ίδιο νοσοκομείο.


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία συζύγου, σύμφωνα με την οποία οι δύο γιατροι, προκειμένου να αναλάβουν τον τοκετό της συντρόφου του, του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων (800) και εξακοσίων πενήντα (650) ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος από τους παραπάνω γιατρούς, μετά τον τοκετό, απαίτησε και έλαβε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, ενώ τις επόμενες μέρες απαιτούσε να του καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα το πρωί, σε γραφείο του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ σε έρευνα που έγινε στο γραφείο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο άλλος γιατρός, που απαίτησε το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.