Ο υδράργυρος μπορεί να έχει πέσει αρκετά αλλά τα νυχτερινά σχήματα της πόλης έχουν αποφασίσει να τον ανεβάσουν στα ύψη. Οι συνεργασίες της χειμερινή σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει με τους ξενύχτηδες να γεμίζουν τα κέντρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Club 22», όπου ξεσηκώνει με παλιές και νέες επιτυχίες. Στο πλευρό του, η εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη που επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες μετά από μία απόχη δύο ετών. Στο «Έναστρον», δύο από τις πιο αγαπημένες φυσιογνωμίες του λαϊκού ρεπερτορίου, Βασίλης Καρράς και Γιώργος Μαζωνάκης, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μαζί τους στην πίστα ο νεαρός τραγουδιστής Stan και η Μαλού.


Λίγα μέτρα πιο κάτω,  στο «Κέντρο Αθηνών»,  η επιβλητική παρουσία του Νίκου Βέρτη θα εμφανιστεί για ακόμη μια χρονιά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει με φόρα από το καλοκαίρι, αποσκοπώντας να γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί και να διασκεδάσει τους φανατικούς του.

Κατηφορίζοντας προς την Ιερά Οδό, το «Acro Club» υποδέχεται το Γιώργο Σαμπάνη, τη Τάμτα και την Ευρυδίκη. Ένα σχήμα που σε ταξιδεύει με ελληνικά και ξένα κομμάτια, υπόσχεται αξέχαστες βραδιές.

Στο χώρο του «Φωταέριο» 4711,  θα βρεις τον ανατρεπτικό Διονύση Σχοινά. Η ομάδα του 4711 και ο καλλιτέχνης κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζονται να μεταφέρουν τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν πέρυσι. Νυχτερινή ζωή χωρίς τη μοναδική φωνή του Στέλιου Ρόκκου, δεν γίνεται! Έτσι, ο αγαπημένος τραγουδιστής υποδέχεται το κοινό του στην «Αυτοκίνηση» στο Μαρούσι, υποσχόμενος πολλές εκπλήξεις.

Η συνεργασία Οικονομόπουλος - Χολίδης στο «Fever» είναι γεγονός με το αθηναϊκό κοινό να αδημονεί να ξεκινήσει. Οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές θα κρατούν συντροφιά από μέσα Νοεμβρίου στους θαμώνες του μαγαζιού με τις επιτυχίες
τους.  Μερικά μέτρα πιο κάτω, στο «Caramela live»  επιστρέφει μετά από χρόνια ο Πάνος Καλίδης για διασκέδαση μέχρι το πρωί. Ο τραγουδιστής με ανανεωμένο σχήμα ξεσηκώνει τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο «Διογένης», επίσης στη Λεωφόρο Συγγρού, ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά τις διαχρονικές επιτυχίες του με το Χρήστο Νικολόπουλο να τον συνοδεύει. Νυχτερινή διασκέδαση ίσον και παραλιακή!

Το «Ποσειδώνιο» διατήρησε το Γιάννη Πλούταρχο στο σχήμα, μιας και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη τους προηγούμενους μήνες.

Σταθερός στο ραντεβού του, ο Χρήστος Μενιδιάτης βρίσκει στη σκηνή του «Frangelico» τον Αντύπα σε ένα σχήμα έκπληξη. Οι δύο άντρες βάζουν τη δική τους σφραγίδα στη νυχτερινή διασκέδαση, γεμίζοντας το μαγαζί μέχρι το πρωί. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα είναι αυτό του «Teatro Music Hall».

Πάολα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνουν τον κόσμο με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα! Λαϊκά, ποπ αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν, η «Ιερά Οδός» είναι πανέτοιμη να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φιλοξενώντας στη σκηνή της τον Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τους Stavento.

Σε συνέχεια των τελευταίων χρόνων, το αγαπημένο στέκι εξακολουθεί να φιλοξενεί σχήματα από δημοφιλείς καλλιτέχνες, μιας και το πείραμα αυτό έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και έχει πετύχει απόλυτα.

Για το τέλος, ο αγαπημένος Ηλίας Βρεττός σε περιμένει στο «Apotheke».  Ο
τραγουδιστής έρχεται σε ένα από τα πιο ιστορικά Club της Αθήνας, το πρώην
Wild-Rose,  που αλλάζει όνομα για ακόμα μια φορά και μετατρέπεται σε live σκηνή.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.