Και όμως αν και πρωταθλήτρια στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα και πουλάει το κορμί της; Δείτε τη πως δικαιολόγησε την μεγάλη στροφή στην "καριέρα" τηςΗ πρωταθλήτρια γυμναστικής, Φλορίκα Λεονίντα (Florica Leonida), επέλεξε το αρχαιότερο επάγγελμα, λόγω χρημάτων.
Η 27χρονη Ρουμάνα, (γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1987 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας) ως αθλήτρια, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως νεάνιδα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η Λεονίντα γύρισε την πλάτη στον αθλητισμό και σε μια καριέρα στην προπονητική και πλέον είναι πόρνη πολυτελείας. "Το έκανα για να βγάλω τα προς το ζην", δήλωνε πριν λίγους μήνες στην "Daily Mail".
Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια βγάζει 1.000 ευρώ τη βραδιά και τα μισά χρήματα τα στέλνει, όπως λέει, στην οικογένειά της στη Ρουμανία που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ξεκίνησε να εκδίδεται στη Γερμανία, μετά έφυγε για την Αυστρία και πλέον γυρίζει όλη την Ευρώπη.
Η Λεονίντα πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες, πριν από λίγο καιρό, σε vip πελάτες σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής με αμοιβή 5.000 τη βραδιά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.