Προβάδισμα έναντι των άλλων τριών υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».


Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην παράσταση νίκης ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με ποσοστό 63%, ο Απ. Τζιτζικώστας ακολουθεί με 21%, ο Κυρ. Μητσοτάκης με 13% και ο Αδ. Γεωργιάδης συγκεντρώνει το 3%.

Στο ερώτημα ποιος από τους τρεις πρώην αρχηγούς της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς, υπήρξε ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της χώρας ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει ποσοστό 57%, ο δεύτερος 30% και ο τρίτος 13%. 

Στο ερώτημα για το ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα κρατήσει το κόμμα της ΝΔ ενωμένο πρώτος στις προτιμήσεις ε΄ρχεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με 59% και ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 22%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 15% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 4%.

Σε άλλο ερώτημα για το ποιος θα νικήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην επόμνη εκλογική μάχη ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται στην ρώτη θέση με 54%, και ακολουθούν ο Άδ. Γεωργιάδης με 20%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16% και ο Απ. Τζιτζικώστας με 10%.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.