Η πανέμορφη ηθοποιός συμμετείχε σε γυμνή φωτογράφηση, για καλό σκοπό και μας εντυπωσίασε με το υπέροχο στήθος της που βγάζει μάτι 


Στην συγκεκριμένη φωτογράφηση μάλλον έκανε λιγάκι κρύο και αυτό το καταλάβαμε από το στήθος της, που είναι θερμόμετρο .. και μας ανέβασε το πυρετό.
 
Η Κατερίνα Τσάβαλου εκτός από μία πολύ καλή ηθοποιός, είναι και πολύ όμορφη γυναίκα, και με αυτή την φωτογράφηση μας το αποδεικνύει .. για αυτό και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα, ιδικά όταν δεν φοράει τίποτα.
Για την ιστορία της θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Τσάβαλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1977 και έχει παρακολουθήσει για αρκετά χρόνια μαθήματα μπαλέτου, ρυθμικής και χορού, και αυτό ίσως δικαιολογείται και το τόσο καλλίγραμμο σώμα της. Έχει ύψος 1,63 και συνήθως διατηρεί το βάρος της στα 45 κιλά. Το παρουσιαστικό της, στις περισσότερες περιπτώσεις της εξασφαλίζει ρόλους πολύ νεαρής κοπέλας ακόμα και έφηβης.
Όσο για την ηλικίας της ποτέ δεν την έκρυψε:  «Δεν με πειράζει να λέω την ηλικία μου, με ρωτάνε συνέχεια, αλλά μερικές φορές είναι αγένεια. Δεν θα ρωτούσα ποτέ κάποιον «Πόσο χρονών είσαι;» Δεν με νοιάζει καθόλου να πω την ηλικία μου, είναι 38, το βρίσκεις και στο internet, άμα θέλεις, δεν είναι κρυφό.
Δείτε και την σελίδα της: http://www.katerinatsavalou.gr/
Απολαύστε τη στην φωτογραφία που ακολουθεί:
Δείτε τη στο facebook και το ιnstagram
Κατερίνα Τσάβαλου: Δεν θα πιστεύετε πόσων ετών είναι! Αποκαλύπτει την ηλικία της...

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.