Έντονη σκέψη από τον Σαββίδη να "χτυπήσει" τους "ερυθρόλευκους" με μεταγραφή που θα προκάλεσει μεγάλο σάλο! Πόσο εύκολο είναι και πώς μπορεί να γίνει η αρπαγή της χρονιάς;


Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια για τις ομάδες που προετοιμάζονται για την ενίσχυσή τους.

Ένα απ΄ αυτά που κυκλοφόρησαν τελευταία στη μανατζερική πιάτσα φέρνει τον Ιβάν Σαββίδη να έχει βάλει στο μάτι παίκτη του Ολυμπιακού!

Όπως λέγεται, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Ισλανδός φορ παρουσιάζει τάσεις φυγής και φέρεται να έχει ζητήσει την αποχώρησή του από τον Πειραιά, καθώς θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει περισσότερο.

Από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι ο παίκτης δεν είναι στη μαύρη λίστα, ωστόσο δεν αποκλείουν την επιστροφή του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Γενάρη, αν και εφόσον το επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής.

Κάπου εδώ οι φήμες λένε ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να ενεργοποιηθεί και να ζητήσει νέο δανεισμό του παίκτη για έξι μήνες από την ισπανική ομάδα!

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε μετά από δυναμικό μπάσιμο των Ερυθρολεύκων.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα ήθελε να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ενίσχυση στην επίθεση (γράφτηκε σήμερα το όνομα του Φαλκάο).

Βέβαια, το έργο του ΠΑΟΚ δε θα είναι εύκολο, καθώς μπορεί να ακούγεται εφικτό το σενάριο της μετακίνησης από τον Ολυμπιακό μέσω της Σοσιεδάδ, ωστόσο για τον παίκτη ενδιαφέρονται κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Πάντως, οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να δελεάσουν τον διεθνή επιθετικό αν του υποσχεθούν θέση βασικού ενόψει Euro και τη δυνατότητα ...εκδίκησης από τον Μάρκο Σίλβα που δεν τον έχει σε εκτίμηση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.