Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-8

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι σίγουρα η Ελληνίδα με το πιο σέξι Instagram, έχει πάρει μέρος στον διαγωνισμό Mrs Globe 2014 όπου πήρε δίκαια τον τίτλο Miss Best Body όπως θα καταλάβετε και απ΄τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η σέξι Ελληνίδα και μητέρα δύο παιδιών ξάπλωσε στην παραλία και αναστάτωσε τους πάντες με αυτό που φορούσε!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ιγγλέζου που είναι μια από τις πιο καυτές Ελληνίδες και στην τελευταία της εμφάνιση πρόσφερε ένα απίστευτο στιγμιότυπο από την παραλία.

Η ξανθιά κουκλάρα ξάπλωσε και το φοβερό της στήθος ξεχείλισε από το ολόσωμο μαγιό της αφήνοντας τους υπόλοιπους λουόμενους με ανοιχτό το στόμα..

Δείτε την στο facebook

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

asimina igglezou_0
Να τα λέμε κι αυτά: H Ασημίνα Ιγγλέζου έχει το πιο καυτό Ιnstagram στην Ελλάδα, και σας παρουσιάζουμε τις ομορφότερες φωτογραφίες της ..
asimina igglezou_4
 Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-1Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-2Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-3Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-4Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-5Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-6Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-7Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-9Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-10Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-11Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-13Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-14Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-17Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-16Asimina-Inglezou-Hot-Greek-Instagram-Kanoni-15

asimina igglezou_2

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.