Η Μπάγερν συνεχίζει με σπασμένα φρένα στην Μπουντεσλίγκα (19-2-1), η Ντόρτμουντ όμως δεν έχει πετάξει ακόμα λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου, προσβλέποντας και στο ντέρμπι της 5ης Μαρτίου στο «Signal Iduna Park» προκειμένου να μειώσει τη διαφορά.

papastathopoulos-650
Αυτή τη νίκη πάντως η Μπορούσια θα την επιδιώξει χωρίς τον πιο φορμαρισμένο αμυντικό της στο 2016, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν.



Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε με τράβηγμα στους προσαγωγούς –τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν θλάση- και η απουσία του από το μεγάλο ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου θεωρείται δεδομένη αφού ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες.

Ο Σωκράτης θα χάσει επιπλέον τον προσεχή αγώνα με την Πόρτο και αυτούς με Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ, που μεσολαβούν έως το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σταθερά στο -8 από την Μπάγερν και εκτός από ενδεχόμενη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ποντάρει και σε ενδεχόμενο αποπροσανατολισμό τους λόγω της έναρξης των νοκ-άουτ αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.