Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή αν και 52 χρονών βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες και το πολύ σφιχτό .. και γυμνασμένο της κορμί.. αλλά


Τι να πει κανείς για το καλογυμνασμένο της σώμα, που κάθε φορά, που το επιδεικνύει όλοι γυναίκες και άνδρες χαζεύουν – για διαφορετικούς λόγους βέβαια!
Η Έλενα ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες της χωρίς ρετούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και δείχνει ότι όχι μόνο είναι γυμνασμένη .. αλλά η φόρμα της είναι εξαιρετική.
Η ηθοποιός – παρουσιάστρια ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, λίγο πριν το καλοκαίρι .. για να βγει στις παραλίες και να κλέψει τα βλέμματα.
Έτσι, η σύντροφος του διάσημου κωμικού όταν απολάμβανε τα μπάνια της στη Μύκονο, μας χάρισε μια φωτό που σίγουρα θα ήθελε να μην είχε τραβηχτεί ποτέ..
Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την Έλενα , που αν και είναι μητέρα ενός παιδιού το σώμα της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ με απίστευτους κοιλιακούς.
Η ηθοποιός με το δίχρωμο αποκαλυπτικό μαγιό της βρέθηκε στην παραλία του Πάνορμου, όπου απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο του νησιού.
Δείτε τη στο instagram το facebook και το twitter
Αυτή την φωτογράφηση θα ήθελε να ξεχάσει η πανέμορφη Έλενα Τσαβαλιά
Απολαύστε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.