Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Νικήτας Κακλαµάνης στην εφημερίδα Παραπολιτικά.


Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για κρυφές πτυχές της προσωπικής του ζωής και φυσικά για τις πολιτικές εξελίξεις.

Γιατί δεν κάνατε οικογένεια; ∆εν θέλατε ή δεν προέκυψε;

∆εν το κυνήγησα, για να είµαι ειλικρινής. Ηταν και επιλογή. Μέχρι τα 45, ήµουν «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» στην προσωπική µου ζωή. Στη δουλειά µου πρώτος πήγαινα, τελευταίος έφευγα. ∆εν µπορούσα να µπω στη διαδικασία να ρωτώ µια γυναίκα «Γουστάρεις να πάµε εκεί;» ή να έχω και ένα παιδί. Οταν µάθεις να ζεις µόνος σου, µετά, στη συµβίωση, όταν τα βρίσκεις άσχηµα, σου φταίει ακόµα και να κοιµηθείς στο κρεβάτι µε κάποιον άλλον. Ακόµα και η ανάσα του διπλανού σου. 

Βρέθηκε κάποια γυναίκα που θα µπορούσατε να την παντρευτείτε;

Ναι, δύο φορές. Η µία ήταν συνάδελφός µου, στα νεανικά χρόνια, η Εφη. Με τρόµαξε η ώρα που θα έπρεπε να βάλω «χειροπέδες». Η άλλη ήταν όταν ήµουν ευρωβουλευτής. Ηταν ξένη, η Εβελιν, Φλαµανδέζα - και νόµιζα ότι οι ξένες είναι πιο ελεύθερες. Τελικά, καµία σαν τις Ελληνίδες. ∆εν µπόρεσε ποτέ να καταλάβει γιατί, ενώ δεν είχα γιορτή και γενέθλια, έπρεπε να καλέσω πέντε φίλους στο σπίτι. Της φαινόταν εξωπραγµατικό. Οταν, δε, βάζαµε και ακούγαµε ελληνικά CD, πίστευε ότι έπρεπε να ήµασταν στο ∆ροµοκαΐτειο.

Το πρώτο φιλί πότε το δώσατε;

Το πρώτο φιλί ουσίας το έδωσα στην Εφη. Οταν ήµασταν ειδικευόµενοι γιατροί. Τότε το φλερτ και το «καµάκι» ήταν µια περιπέτεια. Οταν λοιπόν αυτό κατέληγε έστω και σε ένα φιλί, νόµιζες ότι είχες κατακτήσει το σύµπαν.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή µε την Εφη ήταν πάλι;

Οχι, αυτό είχε προηγηθεί, στα φοιτητικά µου χρόνια. Εντάξει, δεν είµαστε και οι παρθένοι του Ευαγγελίου (γέλια), για όνοµα του Θεού.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.