Περίεργες και ύποπτες παρεμβάσεις από το Δήμαρχο Κορυδαλλού για τα εσωκομματικά της ΝΔ.


Με  Μεγάλη μου λύπη υποχρεώνομαι να δώσω σήμερα  στη δημοσιότητα  30/3/2016 επιστολή μου, καθώς  πιστεύω πως ο Δήμαρχος της  πόλης του Κορυδαλλού με την τακτική , τις  αποφάσεις και τις ωμές  εντολές του προς τον «ανεξάρτητο» συνδυασμό του υποστηριζόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παρέμβει ωμά στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξής μας. Έχει καταφέρει να μετατρέψει  ανθρώπους εκλεγμένους από τους πολίτες του Κορυδαλλού, σε  άβουλους κατευθυνόμενους και εύκολα «πολιτικά εξαγοράσιμους.»

Η «εντολή» σαφής.. Θέλω την ΔΗΜ ΤΟ του Κορυδαλλού, Η αντίδραση ... εφτά κουρδισμένα στρατιωτάκια  υπογράφουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Πάχου δίνοντας μια αυτοδιοικητική ομπρέλα προστασίας και δύναμης.  

Ο λόγος προφανής, να μην υπάρχει δυνατή φωνή αντικρουόμενη στις τοποθετήσεις του και στα έργα του ενάντια στη Νεα Δημοκρατία. Άλλωστε είναι φρέσκο ακόμα το μελάνι από την τοποθέτηση του σχετικά με το δημοψήφισμα και το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο στηρίζει , τοποθέτηση που ακολούθησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από τη ΝΔ χωρίς καμία αντίδραση.

Δέν λησμονούμε άλλωστε  το γεγονός πως ο ανεξάρτητος Συνδυασμός του κ Κασσιμάτη στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, ζήτησε να υποστηριχθεί συγγενικό του πρόσωπο ακόμα και από μέλη της παράταξης που διαχρονικά ανήκουν στη ΝΔ. Φυσικά η καρέκλα και η δύναμη είναι  πολύ ισχυρά επιχειρήματα και κάμπτουν όποιες αντιστάσεις δημιουργούνται.

Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά προσπαθώντας να εξασφαλίσει το πολιτικό του ΜΕΛΛΟΝ, επέβαλε στην ίδια ομάδα Δημοτικών Συμβούλων-Αντιδημάρχων-ανθρώπων που έχουν  τα οφίτσια, να υπογράψουν και να στηρίξουν έναν σύμβουλο που ακολουθεί πιστά τις απόψεις του.

Νεοδημοκράτισες  και Νεοδημοκράτες

Αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει και δεν υπάρχει χρόνος για κουβέντες και αναλύσεις. Πρέπει να πέσει κάτω από την πίεση όλων μας, ακόμα και από τα συμφέροντα που υπηρετεί.

Είναι καιρός να πάψουμε να είμαστε παθητικοί στα γεγονότα που μας οδηγούν στην καταστροφή.

Πρέπει όλοι μαζί να ορθώσουμε το ανάστημα μας , σε αυτούς που συνεχίζουν να πουλάνε "σανό" σε απλούς ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη επιβίωσης, τάζοντας ακόμα διορισμούς.

Εμείς θα δώσουμε την μάχη  να φέρουμε μία αλλαγή στο κόμμα μας όπως στις  πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές ,Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο που έχει απλώσει τα πλοκάμια της διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στο σπίτι μας. Την ΔΗΜ  ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.