Συναγερμός στις κυπριακές αρχές, έχει εκδηλωθεί αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Egypt Air που ζήτησε και τελικά προσγειώθηκε στη Λάρνακα.


Συναγερμός έχει σημάνει στις κυπριακές αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίσουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, έχει εκδηλωθεί αεροπειρατία σε αεροσκάφος που ζήτησε και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Το αεροσκάφος Α 320 της  Egypt Air προσγειώθκε στη Λάρνακα στις 8.36. Πρόκειται για την πτήση MS 181 Αλεξάνδρεια-Κάιρο με  81 επιβαίνοντες. Η πτήση αναχώρησε 7.28 ώρα Ελλάδας από την Αλεξάνδρεια και στην ιστοσελίδα της Egypt Air δεν υπάρχει ενημέρωση για την πτήση.  
Ο πιλότος ζήτησε άδεια για προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επικαλούμενο αεροπειρατεία η οποία έγινε γύρω στις 08:50. Εχει στηθεί ομάδα κρίσεως για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις αλλά μέχρι στιγμής οι αεροπειρατές δεν υπέβαλαν κανένα αίτημα.
Το αεροσκάφος βρίσκεται σε απομονωμένο διάδρομο του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης έχουν φτάσει στο αεροδρόμιο ασθενοφόρα.  





πηγη thetoc





Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.