Γιόρτασε την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός


Με τον πιο λαμπρό τρόπο γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου και συνολικά 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η διοίκηση του Θρύλου, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα και οι φίλαθλοι έστησαν πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γλέντησαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του ενός ακόμη τίτλου. 

Την τιμητική του είχε σε μια ακόμα φιέστα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Ο Πρόεδρος του Θρύλου μάλιστα δήλωσε πως ο Θρύλος θα συνεχίσει να «σαρώνει» τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια!

«Φερεντίνο, θα αντέξεις άλλα 15 χρόνια;», είπε με νόημα στον παρουσιαστή της φιέστας, Χρήστο Φερεντίνο και συνέχισε: «Τόσα έχω υποσχεθεί. Θέλω το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει αυτή τη στιγμή από το σπίτι του Γιώργο Σαλονίκη».

Εκτός από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού την αποθέωση γνώρισαν επίσης όλοι οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές και φυσικά ο Μάρκο Σίλβα. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι κατά την είσοδο των Φορτούνη, Φουστέρ και Ρομπέρτο το φαληρικό γήπεδο πήρε… φωτιά, δείγμα της λατρείας των φιλα΄θλων του Ολυμπιακού για τους συγκεκριμένους παίκτες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άκουσε ρυθμικά το όνομά του από όλο το γήπεδο, ενώ τόσο ο Ιβηρας πορτιέρο όσο και ο Ελληνας μεσοεπιθετικός καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους φιλάθλους.

Παράλληλα, στη φιέστα του Θρύλου αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι μια γροθιά. Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερα από 700 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ κατά τη διάρκεια της φιέστας παρέλασαν στον αγωνιστικό χώρο όλα τα τμήματα του συλλόγου, τα οποία και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Από τη γυναικεία ομάδα πόλο έως τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.