"Κάποιοι ποντάρουν στο default της Ελλάδας γιατί θα κερδίσουν χρήματα" είπε ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επικαλούμενος κάποιες από τις συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν από τα wikileaks.
Μιλώντας στον real fm, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η κ. Λαγκάρντ διέψευσε τα παραπάνω. Ωστοσο, διερωτήθηκε: «Με ποιους είχε συζήτησεις ο κ. Τόμσεν;». Στο σημείο αυτό λοιπόν , τόνισε ότι το Ταμείο έκανε λάθος στους πολλαπλασιαστές, στην ύφεση και τώρα δεν μπορεί  όλα αυτά να συνοδεύονται από μπλοκάρισμα της λύσης".
Ο κ. Καμμένος, εκτίμησε ότι «μέχρι το Πάσχα θα έχουμε τελειώσει με την αξιολόγηση. Δεν ειναι δυνατόν να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα και σας βεβαιώνω οτι η αίσθηση που υπάρχει ειναι οτι θα έχουμε τελειώσει πολύ πιο σύντομα απο το Πάσχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Έχουν κλειςει οι συνομιλιες, έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και η Ελλάδα δείχνει οτι θέλει να προχωρήσει. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που με το ΔΝΤ , στο οποίο υπάρχει εμμονή με το θέμα της διαγραφής του χρέους» είπε, σχολιάζοντας ότι η Ευρώπη λέει όχι σε διαγραφή με την έννοια του haircut.
Σχολιάζοντας το θέμα των παραβιάσεων, τόνισε ότι"οποιεσδήποτε προκλήσεις απαντούνται, αλλά να μην πάμε σε υπερβολές. Υπάρχουν σχέδια που εκτελούνται από οποιονδήποτε ειναι εδώ στο υπουργείο Άμυνας".
Ερωτηθείς τέλος,  για το ΤΑΙΠΕΔ και την αξιοποίηση των ενόπλων δυνάμεων, εξήγησε πως γίνεται προσπάθεια να αυξηθούν τα έσοδα του υπουργείου. «Δεν πρόκειται να πουληθεί απολύτως τίποτα, η ιδιοκτησία παραμένει στα ταμεία», είπε....

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.