Την Τετάρτη 6/4/2016 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η απονομή των τουριστικών βραβείων αριστείας και καινοτομίας "TOURISM AWARDS 2016" που διοργανώνονται από την Boussias Communications υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ο Δήμος Δελφών, μεταξύ αρκετών άλλων υποψήφιων Δήμων, συμμετείχε στο διαγωνισμό με την υποβολή πρότασης στην κατηγορία DESTINATION MANAGEMENT. Ο βασικός άξονας ήταν η αξιοποίηση της πρότασης που υποβλήθηκε για την κατάκτηση του τίτλου της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021", σε ότι αφορά το τουριστικό προφίλ του Δήμου Δελφών.

Ο Δήμος Δελφών ήταν ένας εκ των τριών συνολικά βραβευθέντων Δήμων (Δήμος Δελφών, Δήμος Ηρακλείου & Δήμος Τρικκαίων) και απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην Κατηγορία "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ".

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, παρουσία σημαντικών παραγόντων και προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, και το βραβείο απένειμε στο Δήμαρχο κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο & την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Έλλη Κοτσάνου, η δημοσιογράφος ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και παραγωγός ταξιδιωτικών εκπομπών κ. Μάγια Τσόκλη, η οποία ήταν και μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να αφιερώσουμε το βραβείο αυτό σε καθένα επαγγελματία του τουρισμού του Δήμου μας καθώς και σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και πρόσωπα οι οποίοι συνέβαλαν στην κατάρτιση του φακέλου και στην υποβολή της πρότασής μας ως υποψηφίων για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.