ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τον αδελφό της, εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου.

Απαντώντας στο «Πρώτο Θέμα» που δημοσίευσε ρεπορτάζ, με τίτλο «Μετακλητός κι ο ρεμπέτης αδερφός της Σίας» η αναπληρώτρια υπουργός κάνει λόγο για «χυδαίο δημοσίευμα» το οποίο «για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου». Δηλώνει δε ότι θα χρησιμοποιήσει «κάθε νόμιμο μέσο» για την προστασία τη δική της και των οικείων της.

Η Σία Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι ο αδελφός της Γιάννης Αναγνωστόπουλος:

Δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.
Δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.
Είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλειές και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.
«Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα» υποστηρίζει η αναπληρώτρια υπουργός σημειώνοντας ότι «κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου».

Ανάμεσα σε αυτά, όπως αναφέρει, και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος «ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει».

Η Σία Αναγνωστοπούλου ζητά από τους συντάκτες τς εφημερίδας:
Το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.
Απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.
Και προειδοποιεί ότι «αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.