Την Κυριακάτικη Αγορά επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο κ. Μώραλης, περιηγήθηκε στην παραδοσιακή αγορά της πόλης με την οικογένειά του, συζήτησε με τους εμπόρους για τα αιτήματά τους και συνομίλησε με πολίτες.

Παράλληλα η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, η οποία  βρίσκεται κάθε Κυριακή στην Αγορά και παρεμβαίνει ελέγχοντας το παρεμπόριο, κατέγραψε και βεβαίωσε παραβάσεις.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Επισκέφθηκα την Κυριακάτικη Αγορά της πόλης μας, προκειμένου να διαπιστώσω την σωστή λειτουργία της. Η Δημοτική Αστυνομία, παρά το ελάχιστο δυναμικό που διαθέτει, καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να ελέγξει το παρεμπόριο, το οποίο εξαπλώνεται στους γύρω δρόμους. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το Κυριακάτικο παζάρι,  αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και την πόλη του Πειραιά. Στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί η Αγορά, διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της».
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.