Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μανιάτη και του υπουργού Πανου Σκουρλέτη με αφορμή το θέμα των υδρογονανθράκων και της πολιτικής που ασκεί το υπουργείο στο συγκεκριμένο τομέα.
Ο κύριος Μανιάτης μιλώντας ευθέως στον κ.Σκουρλέτη του είπε: Δεν ντρέπεστε που κόβετε συντάξεις και κοροϊδεύετε τον κόσμο; Δεν ξέρετε τι σας γίνεται δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας , λειτουργείτε με λογική ακραίου νεοφιλελευθερισμού και έχετε βορειοκορεατική αντίληψη. Ξεπουλάτε τον ορυκτό πλούτο, πρέπει να παραιτηθείτε τώρα. 
Αμέσως το λόγο πήρε όταν ο Σκουρλέτης για να απαντήσεις τους ίδιους οξείς τόνους :
«Είστε κλασικός υβριστής, δεν τιμάτε την πολιτική σας  διαδρομή λέτε συνειδητά ψέματα. Ο Μανιάτης είναι βαρίδι  για το ΠΑΣΟΚ με δυο τρεις άλλους οι  οποίοι ευθύνονται για την κατάντια  αυτού του κόμματος, για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε δορυφόρο του νεοφιλελευθερισμού και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να υπάρχουν τέτοιες τέτοιες ύβρεις από στελέχη του».

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν άφησε να πέσει ούτε μία κουβέντα κάτω απ αυτά που είπε ο κύριος Σκουρλέτης και ανταπάντησε: «Ντροπή σας κύριε Σκουρλέτη παίρνετε παράδειγμα από τον κύριο Σπίρτζη και όλα τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ που έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Είστε  υβριστής και ψεύτης». 
Χάρη στην παρέμβαση της προεδρεύουσας Εύης Καρακώστα τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με τον κύριο Σκουρλέτη να φωνάζει από το υπουργικό έδρανο: «Να ζητήσετε συγνώμη για αυτά που λέτε, ντροπή σας είστε άθλιος συκοφάντης».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.