Επανέρχονται και επιμένουν οι «Φίλοι του Εθνικού»

Η ομάδα των υποψήφιων επενδυτών με σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι η πρόταση που έχει κατατεθεί έχει γίνει με στόχο την αγωνιστική ανάταση του συλλόγου. Μάλιστα επισημένεται το γεγονός ότι δεν είχαν πάρει απαντήσεις στην πρώτη τους πρόταση.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
Αγαπητοί φίλοι,
Σε συνέχεια της εκδήλωσης του ενδιαφέροντός μας για την ανάληψη της διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, μέσω πρότασής μας που κατατέθηκε πρόσφατα στα γραφεία του Συλλόγου, αλλά και μέσω δεύτερης σχετικής επιστολής μας (σας τις επισυνάπτουμε αμφότερες), δηλώνουμε ότι: Επιμένουμε και επανερχόμαστε σχετικά –παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει απαντήσεις κι ενώ στο μεταξύ διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ-. Και το κάνουμε με αφορμή κυρίως την αποχώρηση του χορηγού της ομάδας μπάσκετ, αλλά και τις φήμες για αποχώρηση του χορηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γεγονότα που ανησυχούν ιδιαίτερα τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Τονίζουμε ότι η πρότασή μας έγινε με σκοπό να βοηθήσουμε στην αγωνιστική ανάταση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ώστε ο ιστορικός σύλλογος να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη του. Μάλιστα, αυτό συνέβη μετά την πίεση που δεχθήκαμε από φίλους της ομάδας, λόγω της δήλωσης για οικιοθελή αποχώρηση του απερχόμενου ΔΣ, εξαιτίας ΟΙΚΟΜΟΝΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ. Τελικά –και μετά την εκλογική διαδικασία στην τελευταία ΓΣ- παρέμεινε το ίδιο διοικητικό συμβούλιο και εμείς μείναμε με την απορία για ποιο λόγο έγινε η έκκληση σε ανθρώπους που θέλουν να μπουν στη διοίκηση και η κραυγή για αποχώρηση…
Ο λόγος που θελήσαμε να βοηθήσουμε, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος και δεν έχει να κάνει με τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες, όπως «επενδυτές», που κάποιοι μας έβαλαν και δεν ταιριάζουν με το χαρακτήρα ενός ερασιτεχνικού σωματείου. Φυσικά, μας κόλλησαν κι άλλους χαρακτηρισμούς στους οποίους, όμως, εμείς δεν απαντήσαμε προκειμένου να μην διαταράξουμε την ηρεμία στους κόλπους του συλλόγου.
Είμαστε, όμως ακόμα εδώ, στην πραγματική οικονομία, με πραγματικά χρήματα -και όχι υποτιθέμενα-, για να ενισχύσουμε το σύλλογο, δηλώνουμε «παρών», με συγκεκριμένο πλάνο, που αναφέρεται στην πρώτη επιστολή μας. Κάναμε, μάλιστα, επαφές με αθλητές και προπονητές για να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο δεχόταν να συνεχίσουμε από κοινού στο πλάνο το οποίο καταθέσαμε για τον ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκλογική ΓΣ του συλλόγου δεν προσκληθήκαμε, προκειμένου να παραβρεθούμε για να αναπτύξουμε τα σχέδιά μας, αλλά και να απαντήσουμε σε όποιες και όσες ερωτήσεις ήθελαν τα μέλη. Αντιθέτως, μαθαίνουμε ότι στη συγκεκριμένη συνέλευση αναφέρθηκε πως δεν καταθέσαμε καμία πρόταση και πως δεν υπήρξε λόγος για να μας καλέσουν. Φυσικά και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε, γιατί  θεωρούμε ότι όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί στερούνται σοβαρότητας...
ΕΠΕΙΔΗ, ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Με εκτίμηση
Για τη “Sallas Group” και την “Αδάμαντας Catering”
Δημήτρης Γρηγοριάδης

Ακολουθούν επισυναπτόμενες οι δύο επιστολές
Microsoft Office document iconepistolethnik1.doc
Αρχείοepistolethnik2.docx
ΠΗΓΗ:SDNA

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.