lykpefk1202021111111111111111.jpg
  Ένα από τα μείζονα θέματα που αναδείχθηκαν την προηγούμενη διετία στο Δήμο μας ήταν το κλειστό της Λυκόβρυσης,όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται από τους συμπολίτες μας. Αρκετό μελάνι δαπανήθηκε στον τοπικό τύπο, αλλά και στον ηλεκτρονικό, καθώς επίσης πολλές και μακρόχρονες συζητήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια έγιναν τον τελευταίο καιρό τόσο από την συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση.
                   Αφορμές δόθηκαν πολλές γι αυτές τις συζητήσεις, ιδιαίτερα όταν συνδέθηκε το ημιτελές κτίριο του γηπέδου με τό να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για την κατασκευή πράσινου σημείου για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα του Δήμου μας και όχι μόνο. Τότε εμφανίστηκαν όψιμοι υπερασπιστές του γηπέδου, ενός χώρου που επί 15 χρόνια στοίχειωνε και στοιχειώνει ακόμα μέχρι σήμερα. Τότε ακούστηκαν πολλά, τότε οι καθ ύλην αρμόδιοι δημοτικοί φορείς υποσχέθηκαν πολλά με βασική υπόσχεση την όσο το δυνατόν γρήγορη επιτέλους αποπεράτωση του έργου, βρίσκοντας πόρους είτε από την Περιφέρεια Αττικής είτε από ίδιους  του Δημου.
                 Κινητοποιήθηκαν όλοι οι αθλητικοί φορείς της Πόλης και ιδιαίτερα της Λυκόβρυσης και σε όλους ο Δήμος υποσχόταν την εξεύρεση της πλέον γρήγορης λύσης, αλλά και την οριστική αποδέσμευση του χώρου για αλλότριους σκοπούς όπως το πράσινο σημείο. Έχουν γίνει πολλές κολοτούμπες  από πολλούς που προτείναν τον συγκεκριμένο χώρο για πράσινο σημείο.
                  Οι υποσχέσεις πολλές και οι όρκοι αποπεράτωσης άμεσοι. Όμως μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουμε δει καμμιά υλοποίηση των υποσχέσεων, έστω μια αρχή.
Είχε μπει ένα χρονοδιάγραμμα για να γίνει μελέτη από την τεχνική υπηρεσία που ούτε και αυτό έγινε , μελέτη ακούμε και μελέτη δεν βλέπουμε!!!  Το κτίριο μαραζώνει όπως τόσα χρόνια και οι συμπολίτες μας, ιδιαίτερα της νέας γενιάς αδημονούν και ανησυχούν συγχρόνως για την τύχη του. Μήπως οι αρχικοί τους φόβοι γίνουν πραγματικότητα και η δημοτική αρχή περιμένει τον κατάλληλο χρόνο για να τους υλοποιήσει?
Όσο περνάει ο καιρός και το γήπεδο παραμένει <ξερό κουφάρι> σε μια όντως χωροταξικά επιβαρυμένη περιοχή οι ανησυχίες μεγεθύνονται.
Επισημαίνουμε ότι όλη αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα  για την εξεύρεση χρημάτων.  
                  Και είναι ένα έργο που αφορά την νέα γενιά και τις προσδοκίες της και είναι πολύ σοβαρό ατόπημα να εμπαίζεται, γιατί η νέα γενιά δεν ξεχνά εύκολα. Αλλά πάνω από όλα είναι ένα έργο υποδομής σε μια Πόλη-τη Λυκόβρυση- που της αξίζει και αφορά τον αθλητισμό της και τους φορείς που τον εκπροσωπούν.
                  Η Δημοτική κίνηση  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  παρακαλεί θερμά τους Δημοτικούς Άρχοντες να ευαισθητοποιηθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε σύντομα το κλειστό της Λυκοβρυσης να γίνει ένα υποδειγματικό στολίδι αθλητισμού και πολιτισμού για όλους τους συμπολίτες μας.
Το ευχόμαστε ολόψυχα!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.