Υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ η επιλογή αναπληρωτών εκπαιδευτικών 

Eκτός λειτουργίας βρίσκεται  η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες σύμφωνα με καταγγελίες ενδιαφερόμενων πολιτών στο iefimerida.gr.
Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα λόγω υψηλού φόρτου του συστήματος είναι αδύνατη και οι ενδιαφερόμενοι για τις 404 μόνιμες προσλήψεις στα δικαστήρια δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.
Υπενθυμίζεται μάλιστα πως σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία για την υποβολή της Ηλεκτρονικής αίτησης και όπως είναι προφανές πολλοί που θέλουν να συμμετέχουν δεν θα τα καταφέρουν.
Η Ελεάνα Ε. είπε στο iefimerida.gr: «Από την Παρασκευή προσπαθώ να μπω στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Ομως βγάζει μήνυμα λάθους και δεν μπορώ να στείλω την αίτηση. Περίμενα εδώ και χρόνια αυτή την προκήρυξη και τώρα φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να λάβω μέρος λόγω ...τεχνικού προβλήματος. Αυτά τα αστεία πράγματα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν».
Οι αιτήσεις άνοιξαν από 20 Μαρτίου για την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά 404 θέσεις τακτικού προσωπικού σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.        

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ
Γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα : Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 3ης Απριλίου 2017, ημέρας Δευτέρας. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 10η Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.