purobolismoi-sta-gluka-nera-eksw-apo-sxoleio-me-duo-traumaties
Φαρ Ουέστ στα Γλυκά Νερά, καθώς σήμερα το πρωί εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές, με άγρια εκτέλεση έξω από σχολείο. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 08:15 τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν πατέρα μαθητή, τον γνωστό μπράβο της νύχτας και αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλη Γρίβα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο (το 2ο Δημοτικό, στην οδό Σαλώνων) κα επέστρεφε στο αυτοκίνητό του. 
Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο Σισμανόγλειο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.
Ελαφρά, από εξοστρακισμό σφαίρας, τραυματίστηκε και η μητέρα ενός άλλου μαθητή, η οποία βρισκόταν και αυτή έξω από το σχολείο. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί και η δολοφονία του άνδρα έγιναν την ώρα της προσευχής στο σχολείο, αλλά στο πίσω μέρος του κτιρίου, όπου τα παιδιά δεν είχαν οπτική πρόσβαση.
Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε καμένο μερικά μέτρα παρακάτω και συγκεκριμένα στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.
Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα τους. Το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις εκβιασμών. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.