Εμφάνιση Paidiki ekthesi zografikis.JPG

Στα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία!

Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής διοργανώνει το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης Πεύκης από την Τετάρτη 14 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 20:30, ενώ οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης έχουν ως εξής:Τετάρτη έως Σάββατο 18:00 - 22:00 και Κυριακή 11:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, αλλά και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης προσκαλούν όλους στη γιορτή ζωγραφικής των παιδιών του Δήμου μας όπως και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος Εργαστήρι Ζωγραφικής του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία στο Άλσος Βαρβαρέσου, να παρευρεθούν στα εγκαίνια της Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής για την απονομή του αναμνηστικού τους διπλώματος.




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.