Εμφάνιση IMG_0082.JPG
Με σύνθημα “Δράσε, είναι στο χέρι σου” πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου μεγάλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Συγκεκριμένα, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την υποστήριξη των ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, υλοποιεί δύο φορές τον χρόνο «Εκστρατεία Συγκέντρωσης Τροφίμων» με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκστρατείας, οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, δύο διαδοχικά Σάββατα ενημερώνοντας τους πολίτες και συλλέγοντας τα τρόφιμα που οι δεύτεροι ‘δωρίζουν’ στη δράση.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: “Με πολύ αγάπη και αλληλεγγύη για τα αδύναμα άτομα και τις οικογένειες του Δήμου μας συμμετείχαμε στις δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων. Στόχος της μεγάλης μας οικογένειας... να είναι πάντα γεμάτο το τραπέζι όλων των κατοίκων και των δημοτών. Θερμό ευχαριστώ στους πολίτες για την αγάπη τους στον συνάνθρωπο και συμπολίτη, στους εθελοντές μας αλλά και τις διοικήσεις των σουπερμάρκετ που μετείχαν στη δράση για τη σημαντική αρωγή τους στις ενέργειες συμπαράστασης όλων όσοι έχουν ανάγκη στη Λυκόβρυση Πεύκη”.

Σημειώνεται ότι τα σουπερμάρκετ που μετείχαν στη δράση είναι: S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Ειρήνης 48, Πεύκη - S/M MY MARKET: Λ.Ειρήνης 12, Πεύκη - S/M MARKET IN: Χρυσ. Σμύρνης 83, Πεύκη - S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Λ. Αμαρουσίου 23 & Λ.Καραγιάννη, Λυκόβρυση - S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ.Σοφοκλή Βενιζέλου 49, Λυκόβρυση - S/M MY MARKET: Γρ. Λαμπράκη 20, Λυκόβρυση και S/M LIDL: Γρ. Λαμπράκη & Θησέως, Λυκόβρυση.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.