Εμφάνιση drasi me sismanogleio 1.jpg
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μέτρησης του σακχαρώδη διαβήτη, με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να δίνει πρώτος το παράδειγμα της αξίας της πρόληψης!
 Εμφάνιση drasi me sismanogleio 2.jpg
Δράση με στόχο τη μέτρηση των επιπέδων του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και ενημέρωση για τη σωστή διατροφή, σύμμαχό μας στην καταπολέμησή του, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο της Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση. Η δράση αποτέλεσε συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, που προώθησε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τον περασμένο Μάρτη 2017, με το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο Αμαλία Φλέμιγκ ΝΠΔΔ και το Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου.
 Εμφάνιση drasi me sismanogleio 3.jpg
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Η πρόληψη σώζει και εμείς μεριμνούμε στην πράξη με συγκεκριμένες δράσεις στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς της Αγ. Βαρβάρας Λυκόβρυσης για τη φιλοξενία και φυσικά τη Διοίκηση και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Με τη συγκεκριμένη πολιτική βούληση θα συνεχίσουμε με δράσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Ευχαριστώ και τη Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ, την Πρόεδρο Άννα Ασπραδάκη και την Αντιπρόεδρο Μαριάννα Μαμαλάκη που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και τις σχετικές ενέργειες του Δήμου καθώς δρούμε όλοι μας με τον ίδιο κοινό στόχο: Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δημότη και κάτοικο στη Λυκόβρυση Πεύκη».
 Εμφάνιση drasi me sismanogleio 7.jpg

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.