Εμφάνιση mantoux test afairetiki.jpg
Ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Η υγεία των πολιτών του Δήμου μας είναι θέμα υψίστης σημασίας για τη Διοίκησή μας που αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες δράση και ενημέρωση και έτσι θα συνεχίσουμε!»

Τη διενέργεια δερμοαντίδρασης Mantoux στα νηπιαγωγεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης διοργάνωσε με επιτυχία τους μήνες Μάιο-Ιούνιο Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεργασία με το τμήμα Επισκεπτών-τριων Υγείας του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου (Αγία Όλγα).
Το ποσοστό συμμετοχής των παιδιών ξεπέρασε το 60% και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά, ενώ οι γονείς που δήλωσαν να μη συμμετάσχει στη διαδικασία το παιδί τους, είχαν πραγματοποιήσει τον έλεγχο ήδη μέσω του ιδιώτη παιδίατρού τους. Έτσι συνολικά όλα τα παιδιά, που φοιτούν στα νηπιαγωγεία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, έχουν ολοκληρώσει τον αντιφυματικό έλεγχο.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Η υγεία των πολιτών του Δήμου μας, από τους πολύ μικρούς λιλιπούτειους έως τους περήφανους συμπολίτες μας στην Τρίτη ηλικία είναι ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε με μεγάλη υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες δράση και ενημέρωση και έτσι θα συνεχίσουμε!».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.