Το έγκλημα που διεπράχθη χθες μέρα μεσημέρι στο Γέρακα με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 59χρονου άνδρα σόκαρε το Πανελλήνιο και οι αρχές θεωρούν πως κατά πάσα π[ιθανότατα πρόκειται για «βεντέτα».
Το θύμα ήταν ο πατέρας του 23χρονου που τον Μάιο του 2016 είχε σκοτώσει στην Πεντέλη τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα.
Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη και η αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση βρέθηκε στα ίχνη του 23χρονου γιου του δολοφονημένου 59χρονου.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.
Ο 59χρονος άνδρας, που δολοφονήθηκε χθες είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή  Μαραθώνος και Σπατών για να κάνει τα ψώνια του.
Βγαίνοντας και αφού μπήκε στο αυτοκίνητό του,  δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα. 
Η δολοφονία του, σύμφωνα με την αστυνομία, τοποθετείται χρονικά στις δώδεκα το μεσημέρι ενώ αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας. Αυτό εξηγείται με το ότι η αστυνομία ενημερώθηκε στις 15:30 οπότε ο δράστης είχε την ευκαιρία να καλύψει όλα τα ίχνη του. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης,  ήταν γνώστης της περιοχής και είναι δεδομένο πως παρακολουθούσε εδώ και καιρό το θύμα του. Το έγκλημα ήταν σαφώς προμελετημένο και οργανώνονταν εδώ και καιρό
Ο 59χρονος είχε παρκάρει το όχημα του, ένα Μazda 6, απέναντι από το σούπερ μάρκετ στο ρεύμα προς Αθήνα. Όταν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, ο δράστης τον αιφνιδίασε. Όπως μαρτυρούν τα πρώτα στοιχεία, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη. 
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη στις 15:30, που είδε το όχημα με έναν νεκρό άνδρα. Μάλιστα αστυνομικοί τόνισαν ότι ο άνδρας είχε αρχίσει να βρίσκεται σε φάση ακαμψίας κάτι που δυσκόλεψε την μεταφορά του, ενώ η χρονική διαφορά από την ώρα που το θύμα πυροβολήθηκε μέχρι την ανεύρεσή του, άφησε περιθώριο στον δράστη αφού μάζεψε τους κάλυκες να εξαφανιστεί.   
Η αστυνομία εξετάζει δύο εκδοχές, όσον αφορά την αιτία του εγκλήματος, η μια είναι αυτή της προσωπικής διαφοράς με τρίτους και η άλλη αυτή της αντεκδίκησης από την οικογένεια του άτυχου 20χρονου φοιτητή. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.