Η εξαγορά του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη και την εταιρία του «Dimera Media Investments LTD» φέρνει ντόμινο αλλαγών στον τηλεοπτικό σταθμό. Τι κι αν στην αρχή είχε αποσαφηνιστεί ότι το ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2018 και μέχρι τότε «όλα θα κυλούσαν ρολόι», κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. 

Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε μετά την αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής Μιχάλη Κοντογιάννη, ενός ανθρώπου που ο πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon Φίλιππος Βρυώνης εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Το πάλαι πότε μεγαλοστέλεχος, εδώ και λίγες ώρες έχει μετακομίσει στα γραφεία του «Extra 3» στο Περιστέρι, βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Φίλιππο Βρυώνη να οχυρώνει το «Extra» με σκοπό να το «βγάλει» δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα. 

Την ίδια στιγμή, στα Μελίσσια, στα γραφεία του Epsilon, επικρατεί αναστάτωση καθώς πάγωσαν οι προσλήψεις νέων προσώπων που αναμένονταν να βρεθούν στα πάνελ εκπομπών, όπως και όλων των αποστολών που είχαν προγραμματιστεί. Η γραμμή της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη θέλει τις εκπομπές να προχωρούν μέχρι και τα Χριστούγεννα αυστηρά με το υπάρχων προσωπικό, ενώ από τους εργαζόμενους έχει ζητηθεί, αυστηρά, να «χτυπούν κάρτα» έτσι ώστε να ελέγχεται το ωράριό τους.

Οι μόνοι ήσυχοι, μέχρι στιγμής, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, που φαίνεται ότι έχουν ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριό τους» στο δεύτερο μισό της σεζόν και τη συνέχεια της συνεργασίας τους με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.