Ο Δήμος προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε στη Λαμπαδηδρομία και στην Εθελοντική Αιμοδοσία (25/9 στην αιθ. Μ. Αναγνωστάκης) τιμώντας το πνεύμα της προσφοράς στον Άνθρωπο, στη Ζωή, στον Εθελοντισμό και ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ν με την αγαστή συνεργασία του Δήμου με τα Νομικά του Πρόσωπα, ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ. Η υποδοχή της “Φλόγας Αγάπης” θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης, ενώ ο τερματισμός της Λαμπαδηδρομίας εκτιμάται στις 20:00 στην πλατεία Σοφούλη όπου το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης μαζί με τους συμμετέχοντες στη Λαμπαδηδρομία θα γιορτάσουν με μουσικά δρώμενα την Αγάπη στη Ζωή και την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ειδικότερα, θα απολαύσουμε την αγαπημένη μας Ντέπυ Σακκελαρίου σε γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής σκηνής μαζί με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου. Πολύτιμη η συνεισφορά των καθηγητών του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης: Κώστας Μπαζούρας στο σαξόφωνο, Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και το τρομπόνι, Διονύσης Μόρφης στην κιθάρα και Θάνος Τιμπέλος στα τύμπανα.
Στόχος η ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της 25ης Σεπτέμβρη
Η Λαμπαδηδρομία και τα μουσικά δρώμενα της 23ης Σεπτέμβρη αποτελούν το εναρκτήριο λάκτισμα και την πρόσκληση του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων να συμμετέχουμε όλοι μας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 18:30 το απόγευμα.
Χορηγοί της Λαμπαδηδρομίας: Pizza Fun, Κωφός Σωτήριος ΣΟΑ Ε.Ε. & Υιοί Γ. Πετράκη Ο.Ε.

Ο στόχος της Λαμπαδηδρομίας
Η Λαμπαδηδρομία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών, ως κοινωνική ομάδα στην οποία πρέπει να ενταχθούν  όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
Η φλόγα αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας μέσα σε ένα κλίμα Γιορτής για να καταλήξει στην πόλη η οποία φιλοξενεί την Αμφικτιονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.
Η τελετή αφής της «Φλόγας Αγάπης», ξεκίνησε το ταξίδι της την 12η Αυγούστου 2017 στο Ξυλόκαστρο και συνεχίζει την διαδρομή της σε πόλεις και χωριά, φτάνοντας στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.
Η “Φλόγα της Αγάπης”στην Πόλη μας
Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της Λαμπαδηδρομίας στον Δήμο μας, θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης των Λαμπαδηδρόμων. Τα σημεία είναι επί της διαδρομής, στο ύψος των σχολείων, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή ομάδων μαθητών (χωρίς να αποκλείεται η δυνατότητα όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να περιμένουν σε κάποιο διαφορετικό σημείο της διαδρομής, εφόσον τους διευκολύνει).

Σημειώνεται ότι: Στα σημεία συγκέντρωσης,υπό την εποπτεία συντονιστών, θα γίνονται αλλαγές των Λαμπαδηδρόμων (παράδοση -παραλαβή φλόγας),θα διατίθενται αναμνηστικά μπλουζάκια και μπαλόνια. Δεν υπάρχει περιορισμός στην απόσταση που επιτρέπεται να διανύσει ο κάθε Λαμπαδηδρόμος. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν κόκκινα ή λευκά μπλουζάκια.
Στον τερματισμό ,μετά το άναμμα του βωμού θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και μουσική εκδήλωση. Σημειώνεται ότι, για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, στην αρχή και στο τέλος της πορείας θα υπάρχει περιπολικό της Τροχαίας και Ασθενοφόρο,αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής:
Στα τηλέφωνα:
2132051745-746
2106122730

Σας περιμένουμε, προκειμένου να διαδώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της Αγάπης και της Ζωής!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.