«Με τις φιέστες δεν στήνονται μεταρρυθμίσεις» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα δώσει προοπτική στη χώρα. 
Στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλης Κικίλιας δηλώνει πως αναμένει από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ μια ακόμα κοινότυπη ομιλία γεμάτη ψέματα, υποκρισία, θεατρινισμούς και τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι ο πολιτικός που φτιάχνει την «γενιά των 360 ευρώ». Ο εκπρόσωπος Τύπου επισημαίνει ότι «η επιστροφή από τις διακοπές, για όσους πολίτες μπόρεσαν να φύγουν για λίγο, δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Η μέση ελληνική οικογένεια θα πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να καταβάλει φόρους ύψους έξι χιλιάδων ευρώ, ενώ τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ, του ΕΦΚΑ και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος, έχουν ήδη βαρύνει τη «τσέπη» των νοικοκυριών». 
Ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο βασικό πνεύμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, τόνισε πως «Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό του όραμα για την Ελλάδα του αύριο. Θα μιλήσει για το μέλλον, όχι για το παρελθόν. Για την Ελλάδα των ευκαιριών, για όλους και όχι για τους λίγους. Για εμάς δεν υπάρχουν Έλληνες «δικοί μας» και «δικοί τους». Για εμάς υπάρχουν Έλληνες που παλεύουν καθημερινά σκληρά για να τα βγάλουν πέρα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.