Σε διοικητική σύσκεψη νοσοκομειακών φορέων μετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, μετά από πρόσκληση του Νοσοκομείου για την παρουσία και αυτοδικοικητικών παραγόντων. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση αλλά και η ανταλλαγή απόψεων με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και την αποτελεσματικότητερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης ήδη από τις αρχές της περασμένης Άνοιξης (2017) έχει συνάψει συνεργασία με διοικητικούς φορείς του Σισμανόγλειου με στόχο την προώθηση δράσεων ενημέρωσης των πολιτών στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας υγείας.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Στη Λυκόβρυση Πεύκη, την μεγάλη μας οικογένεια, στόχος είναι μία ποιοτική καθημερινότητα που θα διακρίνεται από την αγάπη προς τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος μας προβαίνει σε μία σειρά ενεργειών, δράσεων, συναντήσεων και συνεργασιών με έναν και μόνον στόχο: το συλλογικό όφελος».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.