Στις 17 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 πραγματοποίησε στο ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ εορταστική συνεστίαση με πολύ μεγάλη επιτυχία! Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν το αντάμωμα των συμπολιτών μας για να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τις άγιες μέρες που έρχονται.
               Η προσέλευση των συμπολιτών μας υπήρξε υπεράνω κάθε προσδοκίας των διοργανωτών και το κέφι και η εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε απρόσμενη. Το καλό φαγητό, το άφθονο κρασί η ρεμπέτικη μουσική από τη ζωντανή ορχήστρα της ταβέρνας έδωσαν ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο χαράς και εορταστικής ευφροσύνης.
               Ο χορός δεν άργησε να ανάψει και όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν σε μια πολύ εύθυμη ατμόσφαιρα που οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν. Πραγματικά όλοι ήσαν χαρούμενοι και με κέφι ευχήθηκαν σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία προσωπική και οικογενειακή.
             Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 με αφορμή αυτή την επιτυχημένη εκδήλωσή της αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και να ευχηθεί ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο καινούργιος χρόνος να είναι για όλους πιο δημιουργικός και καρποφόρος με υγεία και δύναμη.
ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.