Με επιτυχία ολοκληρώθηκε bazaar από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης με την αρωγή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης και του Νομικού του Προσώπου ΠΕΑΠ στην παραχώρηση της αίθουσας για “καλό σκοπό”. Το bazaar της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής είχε στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα, Αφρική και Αλβανία.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Ήταν ένα ξεχωριστό bazaar με λόγους ουσίας και πολύ αγάπη για τα παιδιά από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πατέρα Εφραίμ για το θεάρεστο έργο του, αλλά και θερμά συγχαρητήρια στους ακούραστους εθελοντές συνεργάτες του που δρουν με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών της Ιεραποστολής στην Ουγκάντα. Θερμό ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο θεάρεστο έργο της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής”.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης αναφέρει: “Η προσφορά, η αλληλεγγύη και πάνω από όλα η αγάπη και η αρωγή προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζουν τον γέροντα και τους εθελοντές της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής. Οι αξίες τους και η προσφορά στον Άνθρωπο αποτελούν φωτεινό παράδειγμα.


Τα έσοδα από το φετινό bazaar θα διατεθούν για την οικοδόμηση σχολείου στην Αφρική. Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που υποστήριξαν την ευγενική πρωτοβουλία της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής”.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.