Αποτέλεσμα εικόνας για onned
Ως ΟΝΝΕΔ, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Υπουργό Εργασίας κυρία Έφη Αχτσιόγλου για την απόφαση χορήγησης εφάπαξ επιδόματος «νεανικής αλληλεγγύης». Και νιώθουμε υποχρεωμένοι γιατί η απόφαση της κυρίας Υπουργού συνέπεσε χρονικά με το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο όραμά μας για τη νέα γενιά που διεκδικεί ευκαιρίες αντί για επιδόματα.
Δεν παραγνωρίζουμε ότι οι συνομήλικοί μας έχουν τεράστια ανάγκη αυτά τα χρήματα, ούτε αρνούμαστε τη διαπίστωση ότι η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας αποκλείει τους νέους 18-24 ετών από το επίδομα ανεργίας. Το Υπουργείο Εργασίας, όμως, δεν είναι λέσχη προβληματισμού ή ευαισθησίας. Οφείλει να λύνει τα προβλήματα και όχι τα συμπτώματά τους. Τον Ιανουάριο οι νέοι 18-24 πάλι δεν θα έχουν πρόσβαση στο επίδομα ανεργίας. Τον Ιανουάριο το Υπουργείο πάλι δεν θα έχει εκπονήσει κάποιο πρόγραμμα ώστε οι νέοι 18-24 να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας και, συνακόλουθα, εργασιακή εμπειρία.
Αντίθετα, στη Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι πιστεύουμε πως όλοι οι Έλληνες, και ακόμα περισσότερο οι νέοι, αξίζουμε καλύτερα από ένα εφάπαξ επίδομα. Κάθε μέρα αποδεικνύομε ότι έχουμε τη γνώση και τα μέσα να κάνουμε την πίστη μας αυτή, πράξη. Γι’ αυτό μιλήσαμε ξεκάθαρα για ευκαιρίες, για το πώς θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, χωρίς να εξαρτιόμαστε από τη δήθεν φιλευσπλαχνία μιας κυβέρνησης απατεώνων, που πρώτα μας απαγορεύουν με κάθε τρόπο να πετύχουμε και έπειτα διαχειρίζονται τη μιζέρια που η ιδεολογία και οι ιδεοληψίες τους δημιούργούν.
Το επίδομα αυτό είναι καλοδεχούμενο τόσο γιατί ανακουφίζει ευκαιριακά αυτούς που κάθε μέρα πολεμάτε να διώξετε από την Ελλάδα, όσο και γιατί αποτελεί το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Το πρώτο, το «ταβάνι» σας, είναι να φύγετε, παίρνοντας μαζί σας τα αδιέξοδα που προκαλούν ασφυξία στην πατρίδα μας και ειδικά στη γενιά μας. Ως ΟΝΝΕΔ, μας υποχρεώσατε, κυρία Αχτσιόγλου. Ως νέα γενιά, μας χρεώσατε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.