Στον 9ο Φιλανθρωπικό Χορό του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης Πεύκης παρέστη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Να σημειώσουμε  ότι στην εκδήλωση του 9ου Φιλανθρωπικού Χορού, ο Σύλλογος γιόρτασε ταυτόχρονα τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης απευθύνει πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης Πεύκης για τη μεγάλη του προσφορά στην τοπική κοινωνία και για τη σειρά δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα δέκα έτη με στόχο την ενίσχυση και την αρωγή των ευπαθών οικογενειών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. “Οι δράσεις σας είναι πρότυπο προς μίμηση και έτσι να συνεχίσετε δίνοντας το παράδειγμα της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο”.

Στην εκδήλωση από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Ποριώτου, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νότα Σοκορέλη, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκαραβέλλας, Κώστας Νικολιδάκης, Αντώνης Τσελέντας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πανταζής και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης, η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη.
Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.