Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

H εταιρία «Παπαποστόλου – Κέντρο Ιατρικού εξοπλισμού» στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και σεβόμενη την μακροχρόνια παράδοσή της στην κοινωνική της προσφορά προς τον πολίτη, δώρισε στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης έναν αυτόματο απινιδωτή για τις ανάγκες του.
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:00 π.μ. στο Γραφείο Αθλητισμού που εδρεύει στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κων/νος Καραμανλής», πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – επίδειξη χρήσης απινιδωτή, από τον κ. Πέτρο Χατζηστυλιανό (ηλεκτρονικό μηχανικό) και την κ. Βάσια Μαδέση (σύμβουλο πωλήσεων) της εταιρίας «Παπαποστόλου, Κέντρο Ιατρικού εξοπλισμού. Δόθηκαν οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) FRED easy της εταιρίας SCHILLER.
Το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» διαθέτει ήδη αυτόματο απινιδωτή, η προσθήκη όμως ενός νέου σύγχρονου θα καλύψει και το κλειστό προπονητήριο στίβου «Αναστασία Κελεσίδου» και το γήπεδο ποδοσφαίρου «Κωνσταντίνου Μιγκοτζίδη», αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες  αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και πολίτες.

Παρόντες ήταν όλοι οι υπάλληλοι του Γραφείου Αθλητισμού και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.