Η μεγάλη επιστροφή ολοκληρώθηκε. Ο Κέβιν Μιραλάς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Βέλγου άσου.
Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί ξανά στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου επιθετικού, Κέβιν Μιραλάς.
Κέβιν καλώς ήρθες! Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας. Μπορούμε να πούμε... ότι γυρίζεις στο σπίτι σου;
«Ναι γυρίζω στο σπίτι μου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Είναι μία καταπληκτική στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, για τη βοήθειά τους να επιστρέψω. Τον Πρόεδρο, τον ατζέντη μου, τον Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος δούλεψε πολύ για να γυρίσω. Περιμένω, τώρα, να συνεχίσουμε με νίκες και να κατακτήσουμε τρόπαια!»
Έχεις στο μυαλό σου τη στιγμή που θα επιστρέψεις να αγωνιστείς στο Καραϊσκάκη;
«Ναι πράγματι, θα είναι ακόμη μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Ήρθα ξανά στο παρελθόν και ήταν κάτι σπέσιαλ για εμένα, όμως τώρα πραγματικά περιμένω τη στιγμή, κατά την οποία θα αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Μπροστά σε όλους τους φιλάθλους μας. Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι με θέρμη!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.