“Θερμές ευχαριστίες για τις δωρεές συλλόγων, σχολείων, επιχειρήσεων και πολιτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο”
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλλας και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτό, ευχαριστούν θερμά  για τη συμβολή, την προσφορά και την αλληλεγγύη όλων, όσοι συμμετείχαν  τις ημέρες των εορτών στην ενίσχυση  του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  “Σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αδυνατούν να καλύψουν πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι υπήρξαν φορείς, εταιρείες και ενεργοί πολίτες, που απάντησαν θετικά στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα μας και ενίσχυσαν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο προσφέροντας είδη παντοπωλείου και χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.
Ευχαριστούμε θερμά  τα σχολεία: Ελληνοαγγλική Αγωγή, St. Catherine’s British School, το 2ο και  το5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, το 1ο, το 2ο και το 4ο Δημοτικό Πεύκης,  το 2ο Λύκειο Πεύκης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Πεύκης, και τις εταιρείες Καραμολέγκος, Agrino και Janssen.
Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες αξίζουν στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας ΠΕΑΠ και στην ‘Ευρωγνώση’, που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια εκδήλωση κατά την οποία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Πεύκης για τον αγώνα που οργάνωσαν με την Ένωση Δημάρχων με σκοπό τη συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και σε κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά, που προσέγγισε τη δομή για να την ενισχύσει, δίνοντας πολλές φορές από το υστέρημα του.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όσους εργάστηκαν εθελοντικά σε αυτές τις δράσεις. Η συνεισφορά τους είναι ανεκτίμητη.”

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.